Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κούπες ζάχαρη άχνη
2-3 μπανάνες μεγάλες
Λίγες σταγόνες λεμόνι
Σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε την ζάχαρη με τις μπανάνες και τις σταγόνες λεμονιού. Σε ένα μπωλ ή δοχείο παγωτού ανακατεύουμε καλά το μείγμα από το μπλέντερ με το στραγγιστό γιαούρτι. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Στην 1 1/2 ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει. Σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια στολίζοντας το με σιρόπι σοκολάτας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.