6 μπανάνες
2 κούπες φράουλες
1 κούπα γάλα καρύδας σε σκόνη
Νιφάδες ή τριμμένη καρύδα (για πασπάλισμα)
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις βάζουμε να παγώσουν στην κατάψυξη. Αν οι φράουλές μας δεν είναι κατεψυγμένες τις καθαρίζουμε, τις πλένουμε, τις στεγνώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη επίσης για δύο ώρες.
Κατόπιν, σε ένα δυνατό μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε να γίνει λείο και κρεμώδες το παγωτό μας. Αν θέλουμε το παγωτό μας να είναι πιο σκληρό και σταθερό, βάζουμε το μείγμα μας για μία ώρα ακόμη στην κατάψυξη.
Σερβίρουμε το παγωτό μπανάνα φράουλα καρύδα σε όμορφα ποτήρια ή μπωλ, γαρνιρισμένο με νιφάδες καρύδας. Καλή απόλαυση!