Υλικά:
1 φυτική σαντιγί ερμόλ
2 κουτιά γάλα εβαπορέ (όχι αραιωμένο)
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 κούπα τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση:
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα κουτιά του εβαπορέ στο ψυγείο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το εβαπορέ στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει κρέμα. Όταν γίνει κρέμα το βάζουμε στην κατάψυξη. Σε ένα άλλο μπωλ ρίχνουμε το ερμόλ και το χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα με την άχνη και την τρούφα. Όταν αφρατέψει το μείγμα προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα που έχουμε στην κατάψυξη και αφού το ανακατέψουμε καλά το βάζουμε στην κατάψυξη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.