Υλικά:
1 κουτί Morfat σιδερένιο
1 ζαχαρούχο
5 γκοφρέτες
Εκτέλεση:
Χτυπώ καλά την Morfat να αφρατέψει. Ρίχνω το ζαχαρούχο και ανακατεύω. Σπάω τις γκοφρέτες σε μικρά κομμάτια και τις ρίχνω στην κρέμα. Παγώνω και σερβίρω.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.