Υλικά:
2 μεγάλα ώριμα μάνγκο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί Ermol
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε. Με μίξερ χτυπάμε πολύ το ερμόλ προσθέτοντας σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον πολτό από τα μάνγκο και βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη. Μετά από δύο ώρες χτυπάμε ξανά στο μίξερ και αφήνουμε μέχρι να παγώσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.