2 κούπες γιαούρτι στραγγιστό
3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας
Σε ένα μπωλ για φούρνο μικροκυμάτων βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας και προσθέτουμε τη μισή κούπα από το γιαούρτι. Ανάβουμε τον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για ένα λεπτό. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθεί η σοκολάτα με το γιαούρτι. Αφήνουμε το μείγμα μας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια ανακατεύουμε μέσα του και το υπόλοιπο γιαούρτι. Βάζουμε το παγωτό γιαούρτι σοκολάτα σε θήκες για παγωτό ξυλάκι ή σε μεταλλικό δοχείο και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 τουλάχιστον ώρες και το απολαμβάνουμε!
Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων απλά στη θέση του χρησιμοποιούμε μπεν μαρί.