Για να μην είναι το παγωτό σας σκληρό και δεν μπορείτε να το σερβίρετε κάντε το εξής κόλπο. Βάλτε τη συσκευασία του παγωτού μέσα σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης με ζιπ λοκ (ziplock, αυτές των πολλών χρήσεων με “φερμουάρ”). Αφαιρέστε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε και κλείστε το φερμουάρ. Βάλτε το παγωτό στο ψυγείο και όταν χρειαστεί να το σερβίρετε θα δείτε πως θα το κάνετε πιο εύκολα από ποτέ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.