Υλικά:
1/2 κιλό φράουλες
1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
4-6 κουταλιές ζάχαρη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε αν θέλουμε και την ζάχαρη. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτουμε και τις λιωμένες φράουλες. Χτυπάμε ελάχιστα ακόμη και βάζουμε το παγωτό φράουλα στην κατάψυξη να παγώσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.