Υλικά:
1 ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
3/4 κούπας πολτοποιημένες φράουλες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ με το ζαχαρούχο γάλα. Κατόπιν προσθέτουμε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος ρίχνουμε και τον πολτό φράουλας. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και μόλις πήξει τρώγεται μετά μανίας!
Τη συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Κ., την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.