Υλικά:
4 κούπες καθαρισμένες κατεψυγμένες φράουλες
3 κουταλιές μέλι
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά
1 κουταλιά φρέσκο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ δουλεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας για 5 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το παγωτό μας. Σερβίρουμε αμέσως ή το βάζουμε σε σακούλα κατάψυξης ή δοχείο και το φυλάσσουμε μέχρι και για ένα μήνα. Επειδή αποκτά φανατικούς οπαδούς, μην παραλείψετε να φτιάξετε διπλή δόση ώστε να τους ικανοποιήσετε όλους!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.