Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι φράουλες πολτοποιημένες ή ψιλοκομμένες
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Κατόπιν ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το παγωτό φράουλα σε μεταλλικό δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για έξι έως οκτώ ώρες.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.