Υλικά:
1 κούπα γάλα πλήρες
1/3 κούπας πραλίνα φουντουκιού (Nucrema)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε καλά το γάλα με την πραλίνα φουντουκιού. Αδειάζουμε το μείγμα του παγωτού σε ειδικές φόρμες για παγωτό ξυλάκι. Βάζουμε τα παγωτά ξυλάκια στην κατάψυξη. Για να ξεφορμάρουμε πιο εύκολα ζεσταίνουμε ελαφρά την εξωτερική πλευρά της φόρμας. Τα παγωτάκια νουκρέμα είναι έτοιμα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.