Υλικά:
8 κούπες καρπούζι ψίχα χωρίς κουκούτσια
1/4 κούπας φρέσκα φύλλα δυόσμου
1/2 κούπα χυμό λάιμ
2 πολύ γεμάτες κουταλιές μέλι
2 κούπες βότκα
1 κούπα σαμπάνια
Εκτέλεση:
Σε μπλέντερ ρίχνουμε τα φύλλα του δυόσμου, το καρπούζι και το μέλι και τα χτυπάμε πάρα πολύ καλά. Σουρώνουμε και ανακατέψτε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε σε μπουκάλια που κλείνουν καλά και το φυλάμε να παγώσει στο ψυγείο. Σερβίρουμε με παγάκια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.