2 κούπες βερύκοκα
3 κούπες γιαούρτι στραγγιστό
3/4 κούπας ζάχαρη
1 κουταλιά μέλι
2 βανίλιες
Καθαρίζουμε τα βερύκοκα και τα κόβουμε σε κυβάκια. Πρέπει να γεμίζουν καλά δύο κούπες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 1 κούπα νερό να βράζει και μέσα ρίχνουμε τα βερύκοκα, το μέλι και την ζάχαρη και το αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά. Αφαιρούμε τα βερύκοκα και συνεχίζουμε να βράζουμε το ζουμί τους για δέκα λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τα αφήνουμε όλα να κρυώσουν καλά. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα μισά βερύκοκα, το γιαούρτι, τις βανίλιες, και μισή κούπα από το ζουμί των βερύκοκων και τα πολτοποιούμε καλά. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα μας σε παγωτομηχανή ή σε μεταλλικό δοχείο παγωτού και αναμειγνύουμε και τα υπόλοιπα βερύκοκα. Βάζουμε το σπιτικό μας φρόζεν γιόγκουρτ να παγώσει στην κατάψυξη και σερβίρουμε για να απολαύσουμε την μοναδική γεύση του.