Υλικά:
4 κούπες γιαούρτι στραγγιστό
3/4 κούπας ζάχαρη άχνη
2 βανιλέτες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά και τα αφήνουμε στην ψύξη για μία ώρα. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα του παγωτού μας σε τάπερ ή ειδικό δοχείο, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και με το καπάκι του δοχείου και αφήνουμε το Frogen yogurt στην κατάψυξη για δύο ώρες τουλάχιστον. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε σπιτικό παγωμένο γιαούρτι με γεύση βανίλια!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.