Υλικά:
300γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300γρ. πολτοποιημένα νεκταρίνια
150 – 170γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα νεκταρίνια και τους αφαιρούμε το κουκούτσι. Τα ζυγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη. Τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε και το στραγγιστό γιαούρτι. Δουλεύουμε για λίγο το μείγμα μας και το ρίχνουμε είτε σε παγωτομηχανή είτε το βάζουμε σε τάπερ και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικής γεύσης και επίγευσης παγωτό!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.