4 μπανάνες
200γρ. μαύρη σοκολάτα ζαχαροπλαστικής
Καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς ή διακοσμητικά ζαχαρωτά κτλ
Βάζουμε τις μπανάνες μας στην κατάψυξη για πέντε λεπτά. Εν τω μεταξύ λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων (πολύ προσοχή να μην καεί) την σοκολάτα μας. Στη συνέχεια βγάζουμε τις μπανάνες, τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Με ένα πινέλο καλύπτουμε την μπανάνα με τη λιωμένη σοκολάτα ζαχαροπλαστικής. Πασπαλίζουμε τις μπανάνες με χοντροκομμένους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς ή με πολύχρωμη τρούφα, σταγόνες λευκής σοκολάτας, ζαχαρωτά κτλ. Τοποθετούμε πάλι τις μπανάνες μας στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν τις σερβίρουμε.