Μια ιδανική λύση για να διατηρούμε την κανάτα με το νερό, τον φρουτοχυμό ή την σαγκριά δροσερά έως παγωμένα είναι η εξής: Παίρνουμε φορμάκια για μικρά μάφφινς και βάζουμε μέσα τους νερό ή χυμό. Κόβουμε λεμόνια και λάιμ σε ροδέλες και βάζουμε μία φέτα λεμονιού και από πάνω μια φέτα λάιμ σε κάθε θήκη. Βάζουμε τα φορμάκια στην κατάψυξη να παγώσουν. Ξεφορμάρουμε τα παγάκια μας στην κανάτα και την γεμίζουμε με νερό ή ότι άλλο θέλουμε. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, χρηστικό και πρωτότυπο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.