Υλικά:
1/2 λίτρο περίπου έτοιμο καφέ (στιγμιαίο, γαλλικό, κτλ.)
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε όποιο είδος καφέ θέλουμε, χωρίς να ξεχάσουμε να προσθέσουμε ζάχαρη. Εάν είναι ζεστός τον αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια τον ρίχνουμε μέσα σε παγοθήκη. Βάζουμε την παγοθήκη στην κατάψυξη. Χρησιμοποιούμε τα παγάκια καφέ μέχρι και μετά από δύο εβδομάδες και απολαμβάνουμε έναν καφέ παγωμένο και κυρίως καθόλου νερωμένο μέχρι την τελευταία του σταγόνα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.