Υλικά:
120γρ. πλήρη κρέμα καρύδας παγωμένη ή γάλα καρύδας
2 κουταλιές βούτυρο καρύδας
250ml γάλα αμυγδάλου
2 κουταλιές σκόνη κακάο
Κανέλα, μπανάνα, στέβια, μέλι (προαιρετικά κάποιο από αυτά)
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα μας τα υλικά σε μπλέντερ και δουλεύουμε το μείγμα μας καλά. Σερβίρουμε σε δύο μικρά ποτήρια ή ένα μεγάλο. Το κακάο μας είναι άγλυκο αλλά αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στα υλικά μας οποιοδήποτε από τα προαιρετικά υλικά ή κάποιο άλλο της αρεσκείας σας. Καλή απόλαυση!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.