Αν η κρέμα γάλακτος δεν πήζει ώστε να γίνει σαντιγί, μην την πετάξετε. Προσθέστε σιγά σιγά σκόνη άνθος αραβοσίτου στιγμής (όχι αυτή που βράζει) σε ότι γεύση θέλετε και θα έχετε μια ωραία κρέμα ζαχαροπλαστικής για τα γλυκά σας. Προσοχή στην ποσότητα της σκόνης ώστε να μη σφίξει πολύ η κρέμα.
Το κολπάκι αυτό μας το έστειλε η Σοφία Παύλου από την Κέρκυρα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.