Υλικά:
250γρ. φέτα
1-2 ντοματούλες
Ελαιόλαδο
Φρέσκια ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις ντομάτες μας. Σε ένα πυρεξάκι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να καλυφθεί όλη η κάτω επιφάνειά του. Χοντροτρίβουμε την φέτα πάνω στο ελαιόλαδο και την πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και ρίγανη. Στρώνουμε πάνω της τις φετούλες ντομάτας, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις πασπαλίζουμε με ρίγανη. Προσθέτουμε σταγόνες ελαιόλαδου σε όλη την επιφάνεια του πυρέξ και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για ένα τέταρτο περίπου. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε, συνοδεύοντάς το με φρεσκοψημένο ή φρεσκοφρυγανισμένο ψωμί, αραβικές πίτες ή κράκερς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.