Όταν φτιάχνουμε τυρόπιτα με φέτα, για να μην είναι πολύ έντονη η γεύση του τυριού, αντικαθιστούμε την μισή σχεδόν ποσότητα της φέτας, με ανθότυρο. Συνήθως η αναλογία σε ένα κανονικό ταψί, είναι 500γρ. ανθότυρο και 300γρ. φέτα. Προσθέτουμε και λίγο πιπεράκι και η τυρόπιτα γίνεται πεντανόστιμη τόσο απλά!!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Ξουράφη Τίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.