Υλικά:
400γρ. μπισκότα διπλογεμιστά με κρέμα Παπαδοπούλου (τύπου oreo)
1 κρημ τσιζ (τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια)
Σοκολάτα γάλακτος (για επικάλυψη)
Τρούφα σοκολάτα (προαιρετικά για γαρνίρισμα)
Εκτέλεση:
Σπάμε τα μπισκότα oreo και τα αναμειγνύουμε με το κρημ τσιζ λίγο λίγο μέχρι το μείγμα μας να πλάθεται. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα να σφίξουν εντελώς. Εν τω μεταξύ λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα γάλακτος. Μόλις τα βγάλουμε τα βουτάμε ένα ένα στη σοκολάτα και αν θέλουμε τα πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.