Πατάτες τηγανητές ή βραστές
Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
Ζαμπόν
Κόκκινη πιπεριά
Πράσινη πιπεριά
Τυριά κίτρινα τριμμένα
Αυγά
Ελάχιστο γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο ή βούτυρο για άλειμμα
Πολτοποιούμε τις πατάτες μας. Αν είναι βραστές προσθέτουμε λίγο βούτυρο. Σε φορμάκια μάφφινς σιλικόνης στρώνουμε στο κάτω μέρος τις πατάτες. Εάν δεν έχουμε φορμάκια σιλικόνης βάζουμε τα αντικολλητικά φορμάκια για μάφφινς και τα βουτυρώνουμε πάρα πολύ καλά. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα λουκάνικα και το ζαμπόν. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε ελάχιστο γάλα, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε ξανά. Πάνω στις πατάτες βάζουμε και τις πιπεριές και τα αλλαντικά και τα περιχύνουμε με τα αυγά. Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσεκτικά ξεφορμάρουμε τα ομελετάκια μας και τα σερβίρουμε.