6 – 8 αυγά
3 μέτριες πατάτες
2 πιπεριές
250γρ. μανιτάρια
1 ντομάτα μεγάλη
4 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
4 φέτες γκούντα
Λίγη φέτα
Λάδι
Κόβουμε τις πατάτες και τις κάνουμε κυβάκια. Τις τηγανίζουμε και τις βγάζουμε από την φωτιά. Έπειτα κόβουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τη ντομάτα σε κυβάκια. Επίσης ψιλοκόβουμε τις φέτες του ζαμπόν ή του μπέικον, τις φέτες του γκούντα και θρυμματίζουμε την φέτα.
Τσιγαρίζουμε πρώτα τις πιπεριές, έπειτα την ντομάτα με τα μανιτάρια. Ρίχνουμε τις πατάτες και έπειτα τα αυγά τα οποία τα έχουμε χτυπήσει πριν σε ένα μπολ. Μόλις πέσουν τα αυγά, ρίχνουμε και το γκούντα με το ζαμπόν ή το μπέικον και την φέτα.
Μόλις ετοιμαστεί η ομελέτα από την μια πλευρά, την γυρνάμε και από την άλλη. Έπειτα σερβίρεται ολόκληρη σε μια μεγάλη πιατέλα και κόβεται σαν πίτσα σε τρίγωνα. Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Σάκης, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!