4-5 αυγά
1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1-2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Λίγο γάλα
Ελαιόλαδο
Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και τη κόβουμε σε κυβάκια. Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Τα τσιγαρίζουμε και μετά προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Μόλις αρχίσει να ροδίζει προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ντομάτα. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Μόλις έχουν πιει τα υγρά τους, σε ένα λεκανάκι χτυπάμε τα αυγά με αλάτι-πιπέρι και λίγο γάλα. Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στα μανιτάρια. Όταν ψηθεί η ομελέτα μας από τη μία πλευρά τη γυρίζουμε να ψηθεί κι από την άλλη και σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.