Υλικά:
6 αυγά
1 πιπεριά Φλωρίνης
6 ντοματάκια Σαντορίνης
1 κρεμμύδι
Λίγη πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Βούτυρο μαγειρικής για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα ντοματάκια. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε καλά με πιρούνι ή αυγοδάρτη. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε βούτυρο και αφού κάψει ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Μόλις ροδίσει η ομελέτα από τη μία πλευρά, την γυρνάμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.