Υλικά:
3 αυγά
1 ντομάτα
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 μικρή πατάτα
Λίγη φέτα θρυψαλισμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βγάζουμε τα σπόρια από την ντομάτα και την ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Κόβουμε την πιπεριά σε ροδέλες και κόβουμε την πατάτα. Αναμιγνύουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ. Τηγανίζουμε την πατάτα, μόλις είναι έτοιμη ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα αυγά. Τα ανακατεύουμε μέχρι τα αυγά να έχουν τηγανιστεί. Έτοιμο και καλή σας όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Δερβενιώτη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.