Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Κολοκυθοανθοί
Τυρί φέτα σκληρή
Γάλα
Αλεύρι
Αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε στη μέση τους κολοκυθοανθούς. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει. Χτυπάμε τα αυγά μας σε μια μπασίνα με λίγο γάλα, λίγο αλεύρι, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και το τυράκι μας. Στο τηγάνι μας βάζουμε τους κολοκυθοανθούς. Σε λίγο ρίχνουμε και το μείγμα των αυγών και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά την ομελέτα μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!