Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Κολοκυθανθοί
Τυρί μανούρι
Αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς με μανούρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει. Σε ένα σκεύος σπάμε τα αυγά μας, τα αλατίζουμε, τα πιπερώνουμε και τα χτυπάμε ελαφρά. Βάζουμε τους γεμισμένους κολοκυθανθούς στο τηγάνι και χαμηλώνουμε λίγο το μάτι της κουζίνας. Ρίχνουμε και τα αυγά μας στο τηγάνι. Όταν γίνει από τη μια πλευρά -προσέχουμε να μην μας καεί- την γυρίζουμε με τον παραδοσιακό τρόπο για να ψηθεί και από την ανάποδη. Σερβίρουμε σε μεγάλο ρηχό πιάτο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!