6 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κούπα αλλαντικά ψιλοκομμένα
1/2 κούπα κίτρινο τυρί
1-2 πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
4 κουταλιές γάλα
3-4 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και μέσα σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε και τα αλλαντικά και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μας. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και με το τυρί. Όταν ψηθεί από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα μας να ψηθεί και από την άλλη. Αφήνουμε την ομελέτα μας να σταθεί για πέντε λεπτά και μετά κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.