2 πιάτα μακαρόνια βρασμένα
4 αυγά
1/4 της κούπας γάλα
1 1/2 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
Λίγος φρέσκος δυόσμος ή βασιλικός ή μαϊντανός
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα μυρωδικά που θέλουμε, το γάλα και την μία κούπα τριμμένων τυριών. Χτυπάμε καλά και ρίχνουμε μέσα και τα μακαρόνια ανακατεύοντας καλά ώστε το μείγμα των αυγών να καλύψει από όλες τις πλευρές τα μακαρόνια μας. Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο να κάψει και αδειάζουμε μέσα το μείγμα της ομελέτας. Όταν ψηθεί από τη μία πλευρά καλύπτουμε το τηγάνι με ένα πιάτο με μεγαλύτερη διάμετρο και αναποδογυρίζουμε. Ψήνουμε και από την άλλη πλευρά και πασπαλίζουμε με την μισή κούπα κίτρινων τυριών. Η ομελέτα με μακαρόνια είναι έτοιμη!!!