Υλικά:
3 αυγά φρέσκα
4 κουταλιές τυρί τσένταρ τριμμένο
1 κουταλιά βούτυρο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σπάμε και χτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε και τον μαϊντανό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και τα ανακατεύουμε λίγο. Μόλις αρχίζει να σχηματίζει από κάτω κρούστα πασπαλίζουμε με το τυρί και τυλίγουμε την ομελέτα μας σαν ρολό. Σερβίρουμε προσεκτικά την ομελέτα σε πιάτο και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.