Υλικά (για 2 άτομα):
2 αυγά
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές κορν φλάουρ
Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τα αυγά, το κορν φλάουρ, το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και μόλις κάψει απλώνουμε την ομελέτα μας και την τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.