Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Πατάτες
Τυρί φέτα
Αυγά
Γάλα
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Πιπεριές
Μπέικιν πάουντερ
Μαϊντανός
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες μας. Κατόπιν τις βάζουμε σε ένα ταψί και ρίχνουμε από πάνω τους τυρί φέτα. Περνάμε από το τηγάνι τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές μας. Σε ένα μπωλ σπάμε τα αυγά μας και τα ανακατεύουμε με ένα αυγοδάρτη ίσα ίσα να διαλυθούν. Στα αυγά προσθέτουμε λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο μπέικιν και ανακατεύουμε. Στο ταψί μας ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές που έχουμε τσιγαρίσει. Ρίχνουμε λίγο μαϊντανό και το μείγμα των αυγών μας. Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Φουρνίζουμε την ομελέτα μας για 40-45 λεπτά της ώρας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!