1 κιλό στομαχάκια κοτόπουλου
2 πιπεριές πράσινες
3-4 πατάτες
200γρ. κίτρινο τυρί
8 αυγά
Λίγο γάλα
250γρ. μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε τα στομαχάκια και τα βάζουμε σε σκεπασμένη κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσουν. Όταν μαλακώσουν τα βγάζουμε. Κόβουμε τις πατάτες σαν πεταλίδες (όπως στην Ομελέτα της γιαγιάς Ολυμπίας). Τηγανίζουμε τις πατάτες ελαφρά και τις βγάζουμε πριν να πάρουν χρώμα όσο είναι ακόμα μαλακές. Λαδώνουμε ένα ταψί. Κόβουμε σε κομματάκια τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Αλατίζουμε και όλα τα στερεά υλικά μας, τα ανακατεύουμε, τα στρώνουμε στο λαδωμένο ταψί και τα περιχύνουμε με τα αυγά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνει το αυγό.