Υλικά:
1/2 κούπα νουκρέμα nucrema ΙΟΝ
2 αυγά
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα ζάχαρη
1/4 κούπας γάλα
1 βανίλια
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το γάλα, τη ζάχαρη τη βανίλια, τη νουκρέμα και τα αυγά. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε και το αλεύρι, χτυπώντας μέχρι να πάρουμε μια ζύμη απαλή και κρεμώδη. Μοιράζουμε την ζύμη μας σε μικρά φορμάκια σιλικόνης και τα γεμίζουμε κατά τα 2/3 περίπου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 για περίπου ένα τέταρτο της ώρας, μέχρι η ξύλινη φουρκέτα μας να βγαίνει στεγνή από το πιο φουσκωμένο μέρος τους. Αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα, και όταν γίνει αυτό πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.