Υλικά:
150γρ. αλεύρι
125γρ. βούτυρο
100γρ. καστανή ζάχαρη
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/2 κουταλάκι μπαχάρι τριμμένο
1/2 κουταλάκι τριμμένη πιπερόριζα
Εκτέλεση:
Με το μίξερ χτυπάμε καλά την ζάχαρη και το βούτυρο να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και όλα τα μυρωδικά και τα ζυμώνουμε καλά. Αλευρώνουμε μια επιφάνεια και εκεί ανοίγουμε την ζύμη μας σε αρκετά λεπτό φύλλο. Κόβουμε με κουπ πατ ή με κοφτερό μαχαίρι κάνουμε τετράγωνα ή ρόμβους. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για δώδεκα με δεκαπέντε λεπτά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.