Λίγο μαγειρεμένο κιμά από σάλτσα που έχει μείνει
1 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1 κούπα τριμμένο ρεγκάτο
6 αυγά
1/2 κούπα γάλα
Λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Λιώνουμε λίγο βούτυρο στο ταψί. Ανακατεύουμε μέσα του τα ανάμεικτα λαχανικά και τον κιμά που έχει περισσέψει. Πασπαλίζουμε με το τυρί ανακατεύοντας. Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τέλος ρίχνουμε και το γάλα. Χτυπάμε ξανά και περιχύνουμε το περιεχόμενο του ταψιού με το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε για τρία τέταρτα της ώρας περίπου, στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα και απολαμβάνουμε!