Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1/2 λεμόνι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Λίγο κόκκινο πιπέρι
Λίγο ταμπάσκο σως
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το γιαούρτι, 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού, το ταμπάσκο, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.