Υλικά:
1 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα χυμό λεμονιού
4-6 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλάκια ρίγανη ξερή
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο ντρέσινγκ. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για μοναδική γεύση στα κρέατα σχάρας, στα χόρτα και στις σαλάτες μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.