Υλικά:
1 ώριμο αβοκάντο
2 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1/2 λεμόνι
Αλάτι, κύμινο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το αβοκάντο ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι και προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες, το χυμό του λεμονιού και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αλάτι και λίγο κύμινο και τα δουλεύουμε λίγο ακόμη. Το ντρέσινγκ μας είναι έτοιμο να συνοδέψει τις σαλάτες μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.