450γρ. κότατζ τσιζ
3 κούπες αλεύρι
4 κουταλιές ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη ή ζαχαρούχο γάλα ή φουντουκόκρεμα κτλ για άλειμμα
Σε μπλέντερ χτυπάμε το κότατζ με τη ζάχαρη και τα αυγά. Στη συνέχεια βγάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε πολύ καλά. Κόβουμε κομμάτια της ζύμης και τα βουτάμε σε καυτό λάδι τηγανίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές τους. Αφαιρούμε τα ντόνατς από το λάδι και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν το περιττό τους λάδι πάνω σε χαρτί κουζίνας. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη ή τα βουτάμε σε πραλίνα φουντουκιού ή ζαχαρούχο γάλα.