4 κούπες αλεύρι
240ml κεφίρ
5 κουταλιές ζάχαρη
2/3 κουταλάκι σόδα
2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
1 αυγό χτυπημένο
1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη σόδα με το κεφίρ και το αφήνουμε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό, τη ζάχαρη, το αλάτι, το βούτυρο και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα 2/3 του αλευριού και ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε λίγο λίγο ακόμη όσο χρειαστεί μέχρι να μην μας κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Ανοίγουμε σε φύλλο την ζύμη μας και με ένα ποτήρι κόβουμε στρογγυλά κομμάτια. Τηγανίζουμε σε λάδι και από τις δύο πλευρές. Τη ζύμη που βρίσκεται ανάμεσα στα κομμάτια την ξαναπλάθουμε, την απλώνουμε και κόβουμε νέα κομμάτια ή άλλα μικρότερα που τα τηγανίζουμε όλα μαζί. Καλή απόλαυση!