2 κονσέρβες ντοματάκια κονκασέ (2×400γρ.)
250γρ. τορτελίνια φρέσκα
2 κύβους νοστιμιάς κοτόπουλου
1 κουταλιά βούτυρο (προαιρετικά)
Λίγο μπούκοβο (προαιρετικά)
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ένα λίτρο νερό να ζεσταθεί και προσθέτουμε τους κύβους νοστιμιάς κοτόπουλου. Όταν διαλυθούν προσθέτουμε τα ντοματάκια, το βούτυρο και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά. Όταν έχει βράσει η σούπα μας βάζουμε το μπαστούνι κοπής (ραβδομπλέντερ) και την ομογενοποιούμε. Μόλις αρχίσει να βράζει ξανά προσθέτουμε τα φρέσκα τορτελίνια και τα βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή (περίπου 4-5 λεπτά). Σβήνουμε τη φωτιά, ελέγχουμε εάν χρειάζεται αλάτι-πιπέρι ή προσθέτουμε το μπούκοβο. Σερβίρουμε την ντοματόσουπα με τορτελίνια ζεστή με φρυγανισμένο ψωμί ίσως και λίγο τριμμένο τυρί. Καλή απόλαυση!