Υλικά:
3 ποτήρια ντοματοχυμό
4 κρεμμύδια
4 πατάτες
1 1/2 κύβο βοδινού
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλάκια ζάχαρη
1 μικρή κρέμα γάλακτος
πάπρικα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 6 κούπες νερό, τον κύβο βοδινού, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες και τα ρίχνουμε να βράσουν στην κατσαρόλα μαζί με τον ντοματοχυμό. Όταν βράσουν τα υλικά μας τα πολτοποιούμε με το μπαστούνι κοπής και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο ακόμη. Πασπαλίζουμε το κάθε πιάτο με λίγη πάπρικα επιπλέον. Αν θέλουμε συνοδεύουμε με κρουτόν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.