1 φλυτζάνι ρύζι Καρολίνα
1/2 φλυτζάνι ρύζι κίτρινο
1 κουτί πασάτα ντομάτας (500γρ.)
2 ξερά κρεμμύδια μέτρια
7 ντοματάκια Σαντορίνης
2 κύβοι νοστιμιάς λαχανικών
1 κουτ. σούπας (γεμάτη) μαϊντανό αποξηραμένο
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. γλυκού Worcestershire sauce
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 πρέζα τσίλι σκόνη
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε κυβάκια και τα ντοματάκια στα τέσσερα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε σε αυτό το κρεμμύδι προσθέτοντας το αλάτι. Μόλις ξανθίνει το κρεμμύδι μας, προσθέτουμε την πασάτα μαζί με νερό όσο το κουτί της (το ξεπλένουμε με αυτό). Αμέσως μετά προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι. Αφήνουμε να πάρουν μία βράση κατεβάζοντας το μάτι της κουζίνας μας στο μισό. Κατόπιν, προσθέτουμε 1 1/2 λίτρο καυτό νερό και το ρύζι μας. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το ντοματόρυζο μας να βράσει μέχρι να μαλακώσει εντελώς το ρυζάκι μας. Περίπου 15 με 20 λεπτά είναι αρκετά. Σερβίρουμε έτσι όπως είναι ζεστό, θρυμματίζοντας αν θέλουμε στο πιάτο λίγο τυρί φέτα.