Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1/2 κιλό ρύζι νυχάκι
2 μελιτζάνες μικρές
2 κολοκύθια
2 κρεμμύδια
4 ντομάτες
2 πιπεριές
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τεπαγιάνκι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει. Σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο και τις ντομάτες μας. Πιπερώνουμε, αλατίζουμε και προσθέτουμε το ρύζι μας. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το μαϊντανό και κατόπιν προσθέτουμε σταδιακά νερό καυτό. Λίγο πριν γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Σερβίρουμε σε πιάτο προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!