1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα
200γρ. φέτα
2 μεγάλες πιπεριές
1 κουτάκι ντομάτες τριμμένες
Λίγο σέλινο ξερό
Λίγη κανέλα
Μια πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τις τριμμένες ντομάτες και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ζεσταίνουμε 6 κούπες νερό. Στην κατσαρόλα με την ντομάτα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το σέλινο, την κανέλα και το ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το νερό, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το ρύζι να σιγοβράσει ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις χυλώσει σβήνουμε τη φωτιά, τρίβουμε μέσα τη φέτα ανακατεύουμε, καπακώνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε έτσι για δέκα λεπτά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε το φαγητό μας είτε σκέτο είτε σαν συνοδευτικό σε κρέας ή κοτόπουλο.